Mandalorian – säsong 3

När kommer säsong 3 av Star Wars-serien The Mandalorian?

Mandalorian säsong 3 kommer visas framöver – men vi kanske måste vänta lite längre än förväntat. Showskaparen Jon Favreau har förtydligat framtiden för denna serie i en galax långt, långt borta, inklusive när spin-off-serien boken om Boba kommer till Disney Plus och vad det betyder för den nya säsongen.

Kortfattat, det ser inte ut som 2021 blir året för den tredje säsongen av Mandalorian. Men det finns så mycket att se fram emot utöver det.

Under Disneys Investor Day-stream i december meddelade Kathleen Kennedy att ”nästa kapitel” i The Mandalorian story skulle visas till julen 2021. Men skaparen och producenten Jon Favreau har sedan dess bekräftat att det är The Book of Boba Fett – en separat serie relaterad till The Mandalorian-säsongen del 3 som då ska visas. Detta avslöjades även i The Mandalorian säsong 2, direkt efter slutscenen i det sista avsnittet.

Mandalorian säsong 3, som gick in i förproduktion när The Book of Boba Fett gick in i produktion, ser därför ut att anlända under 2022 när Boba Fett-spin-offen har slutat sändas.