Hyra Bamse och vulkanön

När och var kan man hyra den nya Bamsefilmen?

Filmen Bamse och vulkanön hade premiär på bio i december 2021 och nu väntar många på att den ska gå att hyra på nätet, men när är det egentligen dags för SFAnytime, Google Play med flera att släppa Bamse och vulkanön för uthyrning?

I skrivande stund, i slutet av Januari 2022, så finns den nya Bamsefilmen ännu inte att hyra online, men snart är det nog dags och då kommer vi på teveserier.se direkt att uppdatera denna sida med den senaste informationen.

Handling i Bamse och vulkanön

Just som allt verkar vara lugnt och skönt hemma hos Bamse och hans vänner kommer ett nödanrop från Skalmans gamla forskarkollega, biologen Beanka, som mystiskt verkar ha försvunnit på en forskningsresa. Trots att Lille Skutt darrande försöker förklara varför det alltid är dumt att åka på äventyr man inte riktigt vet hur de skall sluta, ger sig våra vänner ut på ett räddningsuppdrag som tar dem förbi hungriga vargar, själviska skurkar och livsfarliga vulkanutbrott. I hasorna har de dessutom en ny antagonist i Bamses värld – den mer än självgoda och självförhärligande småtjuven Kattja som i Bamse och Vulkanön gör sitt intåg i Bamses värld.

Nu längtar vi efter att kunna hyra filmen Bamse och vulkanön på nätet!