Hyra filmen om Greta Thunberg

Var och när kan jag hyra filmen om Greta Thunberg?

Filmen om Greta Thunberg: I am Greta, eller bara ”Greta”, finns nu i november 2020 att hyra på nätet, men det är inte till vanligt hyrpris, utan istället till biopris då filmen egentligen nyligen hade biopremiär. Men nu är ju många biografer stängda tillfälligt. Du kan hyra filmen om Greta Thunberg på t.ex. SFAnytime för 129 kr.

”Greta” av Nathan Grossman, är en dokumentär om den unga, svenska, kända miljöaktivisten Greta Thunberg.

Filmen om Greta – trailer och handling

I augusti 2018 inleder Greta Thunberg, en 15-årig student från Sverige, en skolstrejk för klimatet. Hennes fråga till vuxna: om du inte bryr dig om hennes framtid på jorden, varför skulle hon bry sig om sin framtid i skolan? Inom några månader utvecklas hennes strejk till en global rörelse. Greta, en tyst svensk flicka med diagnosen Aspergers, är nu en världsberömd aktivist. Teamet bakom Greta har följt den unga aktivisten från hennes allra första skolstrejkdag.

Så fort filmen om Greta går att hyra online till vanligt hyrpris så kommer vi uppdatera denna sida med information och länkar. Du kommer även kunna se ”Greta” gratis från och med den 3 januari 2021, då filmen om Greta blir tillgänglig på SVT play.