Friends Reunion – Nytt avsnitt av Vänner kommer i maj 2021

Den amerikanska tv-serien Vänner (Friends) spelades in och sändes mellan 1994 och 2004. Ett nytt avsnitt är nu på gång och kommer visas under våren 2021. Närmare bestämt den 27:e maj på HBO Nordic.

Serien Vänner skapades av Marta Kauffman och David Crane. Den handlar om de sex vännerna Rachel, Monica, Chandler, Joey, Phoebe och Ross som bor i New York. Serien är en av de mest framgångsrika sitcom komedierna som visats i USA.

Under sista säsongen av denna kultserie fick varje skådespelare en miljon amerikanska dollar för varje avsnitt av serien. Det allra sista avsnittet av Vänner sågs av över 52 miljoner tittare enbart i USA. Nu kommer äntligen en efterlängtad uppföljare i form av ett specialavsnitt som kommer att visas på HBO Max. Avsnittet kommer att spelas in i den ursprungliga Vänner-studion och planerades först att sändas i maj 2020. På grund av den globala pandemi som råder sköts inspelningen sedan upp till sensommaren. Inte heller det gick att genomföra på ett säkert sätt så nu har Friends Reunion Special skjutits upp på obestämd tid.

UPPDATERING: Friends Reunion kommer att visas i USA på HBO Max den 27:e maj 2021. Alla vännerna (Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry och David Schwimmer) kommer att vara med men de kommer inte att spela sina rollkaraktärer utan sig själva. Vi kommer även att få se andra kända namn så som David Beckham, Justin Bieber, James Corden, Cindy Crawford, Lady Gaga, och Reese Witherspoon. I Sverige släpps avsnittet samma dag fast på HBO Nordic.