The Handmaid’s Tale – säsong 4 – APRIL 2021

The Handmaid’s Tale är en hyllad amerikansk dramaserie baserad på Margaret Atwoods prisade roman. En fråga många ställer sig nu är: När kommer egentligen säsong 4 på HBO?

I en dystopisk framtid är nästan alla människor sterila. De få fertila kvinnor som finns kvar tvingas in i sexuellt slaveri där de förväntas föda barn till den teokratiska diktaturen Gileads ledare. 

I rollerna ser vi bland annat: Elisabeth Moss, Alexis Bledel, Joseph Fiennes, Yvonne Strahovski

Nu när tredje säsongen av The Handmaid’s Tale kommit till sitt slut kan det vara skönt att veta att en fjärde säsong är planerad och i produktion. Tidigare var säsong 4 av The Handmaid’s Tale planerad att sändas någongång under våren/sommaren 2020. Tyvärr så fick produktionen skjutas upp p.g.a. världsläget under våren 2020.

Senaste nytt är att inspelningen av säsong 4 satte igång i början av september 2020. Säsong 4 av The Handmaid´s Tale kommer att visas under 2021. Säsongen består av tio avsnitt.

UPPDATERING: Hulu har nu bekräftat att säsong 4 kommer att ha premiär i USA den 28 april 2021. I Sverige kan vi se säsong 4 på HBO Nordic där de tre första avsnitten släpps den 29 april 2021. Resterande sju avsnitt kommer att släppas ett i veckan, på torsdagar, hos HBO. Det är även bekräftat att det blir en femte säsong som förhoppningsvis kommer att visas redan år 2022.

Du hittar även tidigare säsonger i serien på HBO Nordic.