Hyra filmen A Quiet Place 2

Var och när kan jag hyra del 2 av skräckfilmen A Quiet Place?

Skräckfilmen A Quiet Place 2 hade premiär på bio i juni 2021 och nu väntar många på att kunna hyra filmen online, men när kan man egentligen hyra filmen A Quite Place 2 på nätet?

Svaret är att man nu den 25 augusti 2021, kan köpa del 2 av A Quiet Place på SFAnytime för 169 kronor och på Google Play för 159 kronor. Snart (men tar nog ett par veckor) bör filmen kunna hyras på SFAnytime och Google Play Video med flera ställen. Redan i slutet av juli 2021, fanns filmen att hyra online på Google Play för de som befinner sig i USA och för dem går den även att streama på Paramount +, så inom en hyfsad snar framtid ska den nog A Quiet Place 2 finnas tillgänglig att hyra på Google Play även för de som bor i Sverige. Vi kommer hålla denna sida uppdaterad!

Handling i A Quiet Place 2

Efter de dödliga händelserna hemma måste familjen Abbott (Emily Blunt, Millicent Simmonds, Noah Jupe) nu möta skräcken i omvärlden när de fortsätter sin kamp för överlevnad i tystnad. Tvingade att våga sig in i det okända, inser de snabbt att varelserna som jagar med ljud inte är de enda hot som lurar bortom vägen i denna skrämmande spännande thriller skriven och regisserad av John Krasinski.