Hyra filmen Roald Dahls Häxorna

Var och när kan jag hyra den nya filmen om Häxorna?

Filmen Roald Dahls Häxorna finns nu i april 2021, att hyra på bland annat SFAnytime. Filmen om häxorna finns än så länge bara tillgänglig som ”biofilm” hemma och kostar således lite mer att hyra.

Hyra filmen Häxorna

Handling i Filmen Häxorna

I slutet av 1967 bor en ung föräldralös pojke hos sin kärleksfulla mormor i den lilla staden Demopolis i Alabama. När pojken och hans mormor stöter på en glamorös men djävulsk häxa, tar de sin tillflykt till ett överdådigt hotell. Tyvärr anländer de samtidigt som Storhäxan som har samlat sina följeslagare från hela världen för att genomföra sina onda planer.

Roald Dahls älskade historia för en modern publik, Robert Zemeckis visuellt innovativa film berättar om den mörkt humoristiska och hjärtvärmande berättelsen om en ung föräldralös pojke som i slutet av 1967 bor hos sin kärleksfulla mormor i den lantliga staden Alabama, Demopolis. När pojken och hans mormor möter några bedrägligt glamorösa men grundligt djävulska häxor, viskar hon honom klokt bort till en badort. Tyvärr anländer de precis vid samma tid som världens Grand High Witch har samlat sina kamrater från hela världen-undercover-för att genomföra sina onda planer. Zemeckis förenas med ett team av filmskapare i världsklass, inklusive Alfonso Cuarón, Guillermo del Toro och Kenya Barris. I rollerna ingår kraftföreställningar från Anne Hathaway, Octavia Spencer, Stanley Tucci, Kristin Chenoweth och Chris Rock, med nykomlingen Jahzir Kadeen Bruno som den modiga unga hjälten.

Du kan hyra filmen Roald Dahls Häxorna på SFAnytime som ”bio hemma” -film.