När visas första avsnittet av Masked Singer?

När börjar egentligen det nya underhållningsprogrammet Masked Singer på TV4?

Det nya underhållningsprogrammet Masked singer kommer visas i nio avsnitt och har premiär den 26 mars 2021 på TV4, TV4 Play och C More.

I programmet The Masked singer på TV4 som kommer börja visas i mars 2021, möts tolv välkända personer i en unik musikutmaning och tittarna kommer få vara med i en gissningslek. Sångarna i Masked Singer kommer ha masker och helkroppsdräkter på sig när de är med i en sångtävling och ska alltså vara alldeles hemliga.

Se en trailer från The Masked Singer nedan:

Under programmets gång kommer vi få kluriga ledtrådar som visas i olika förinspelade inslag. En expertpanel kommer finnas på plats i studion i The Masked Singer. Tillsammans med tittarna funderar de på vem som döljer sig bakom masken och röstar på den de tyckte sjöng bäst. De hemliga deltagarna sjunger och tävlar i olika moment och i slutet av programmet måste den som lyckats minst bra ta av sig masken och avslöja vem de egentligen är. De andra deltagarna tar sig vidare till ännu en omgång tills bara en enda mask återstår att lyfta och då kan vinnaren koras.

Programledare för The Masker Singer på TV4 i Sverige blir David Hellenius. Programmet kommer alltså börja visas den 26 mars, 2021..