När börjar på spåret 2021?

Läs om premiären och deltagarna i på spåret på SVT 2021

När har egentligen programmet på spåret 2021 säsongsstart? Det är en väldigt vanlig fråga.

Så, när börjar på spåret 2021? Svaret är att det vet vi inte än, men sändningen började på SVT och SVTPlay den 27 november kl. 20.00 förra året, 20202, och nu väntar vi alltså på besked när den tjugoförsta säsongen drar igång och har premiär.

Lite om förra årets På spåret…

Deltagare i På spåret 2020

De som var med och tävlade i förra årets På spåret var debutanter som Plura Jonsson, regissören Tomas Alfredson och komikerduon Dilan Apak och Moa Lundqvist. Frida Boisen och Hamid Zafar skulle medverkat, men Hamid blev utesluten ur tävlingen. Både Frida och Hamid blev ersatta av Thomas Nordegren och Louise Epstein från Sveriges Radio.

Veckorevyns chefredaktör Irena Pozar bildade par med musikern Patrik Arve. Komikerna Dilan Apak och Moa Lundqvist tävlade tillsammans. Claes Elfsberg tävlade ihop med Magdalena Forsberg som varit med i programmet tidigare.

Johan Glans och SR-programledaren Farah Abadi var tillbaka och Emma Molin och Hanna Dorsin försökte nå final. Regissören Marianne Ahrne och roliga Anders ”Ankan” Johansson var också med i På spåret år 2020.

Musik i På spåret 2020

För musiken i på spåret förra året, 2o20, stog som ”husband” grupperna Little Dragon, Franska Trion, The Hellacopters, Rebecca & Fiona och First Aid Kit.

Den 27 november började På spåret 2020 på SVT!